Forstå SEO på 5 minutter

SEO / DIGITAL STRATEGI

 

Forstå SEO på 5 minutter

 

SEO er ikke noget en 18 årig, pizza spisende og cola drikkende IT nørd klarer med link building henover en weekend. SEO er til gengæld, hvis det er udført korrekt, den bedste og billigste markedsføring der findes.

 

Google succes i Danmark er så stor at de samlet set, når man medtager Google ejede Youtube, at de samlet set sidder på knap 98% af alle søgninger herhjemme. Grunden til Google´s succes er, at når du søger efter oplysninger på Google, så er de foreslåede hjemmesider og dermed oplysninger du modtager, relevante i forhold til det du søgte efter. Så Google´s succes skyldes at Google er bedre and alle andre søgemaskiner til at finde de mest relevante informationer i forhold til en given søgning.

 

Sådan får du en god placering på Google

 

Hvis din hjemmeside er SEO optimeret, betyder det derfor, at den er let at finde når der bliver søgt efter de oplysninger den indeholder. Det er lige præcis derfor at SEO adskiller sig fra andre former for markedsføring. SEO rammer, i mordsætning til alle andre former for markedsføring, nemlig næsten altid kun de kunder der reelt ER interesserede i den service eller det produkt du tilbyder. Det er iøvrigt af præcis samme årsag, at SEO ikke kun er en enkelt ting der skal udføres korrekt, men at den skal målrettes lige præcis din kundegruppe.

 

Når din hjemmeside skal SEO optimeres, drejer det sig derfor om at identificere de emner/nøgleord som din virksomhed gerne vil findes på og kendes for. Derefter skal der, hvis du ikke allerede har gjort det, skrives relevant tekst og findes billeder og grafik der understøtter teksten, så siden er interessant for dem der læser den.

 

Sådan optimerer du din hjemmeside

 

Hvis din hjemmeside er relevant og interessant nok, så burde det i princippet være nok til at du får en top placering når der bliver søgt på Google. Resten af SEO arbejdet der skal udføres handler om to ting.

 

Den første er, at få de informationer der vises fra din hjemmeside, når der søges på Google, til at se så interessante ud, at man får lyst til at se mere. Den anden er at hjælpe Google til at forstå, at informationerne på din hjemmeside er super relevante og vigtige for dem der søger på dine nøgleord.

 

Kort fortalt betyder SEO,

 

  • at du har en opdateret hjemmeside med relevant information for dine kunder
  • at din hjemmeside er sat rigtigt op, så Google har let ved at finde ud af at den indeholder relevant information
  • at den information der vises på Google ved en søgning er optimeret så du opnår flest besøgende

 

Date

12 April, 2017

Category

 

SEO / Digital Strategi

Har du fået lyst til at høre mere om SEO, og mulighederne for at få optimeret din hjemmeside. Så brug kontaktformularen eller ring på +45 3126 2536.

 
 

SKAL VI BYGGE FREMTIDEN SAMMEN?

 

360online baserer sig på partnerskaber. En handel er kun god, hvis både sælger og køber er glade. Når man arbejder efter byg, mål, lær metoden, forudsætter det også at alle parter der er involveret i projektet deler deres viden, og samarbejder om at blive bedre hver eneste gang der udvikles. Vi kan derfor ikke bygge din virksomheds fremtid, men vi kan bygge den sammen!

Fotos: Michael Berg Photography, www.michaelberg.dk