Facebook

 

PÅ FACEBOOK KAN DU RAMME DINE KUNDER - HELT PRÆCIST

Facebook med 360online

 

 

ER DINE KUNDER MELLEM FACEBOOKS 3.573.000 BRUGERE

 

henhold til Facebooks egen tal har de alene i Danmark 3.573.000 aktive brugere. Ca. halvdelen af alle 65-årige er på Facebook, herefter falder antallet af aktive brugere. Hvad er sandsynligheden for at dine kunder ikke er aktive på Facebook?

 

Sociale medier har længe været betragtet som et sted hvor man byggede brand, men hvor det ikke gav mening at forsøge at sælge sine varer eller ydelser. Et anden opfattelse har været, at man mindst har skullet have 10.000 følgere for at Facebook havde nogen værdi.

 

Ingen af delene er rigtige.

 

Facebook er i dag et utroligt stærkt medie at sælge sine produkter eller ydelser igennem. Ikke alene er næsten alle over 13 år aktive på Facebook, men man har også mulighed for at segmentere helt ned til meget små geografiske områder, på køn, alder, interesser og meget mere. Kender du derfor din kernekunde, så kan du på Facebook ramme utroligt præcist.

 

RAM DINE KUNDER HJEMME MENS DE SLAPPER AF

 

En anden fordel ved Facebook er at du rammer folk derhjemme hvor de er trygge og slapper af. Og hvis du har været god nok til at segmentere, er du også hyper relevant for dem der læser dine annoncer.

 

Med Facebook er, at det er muligt at skabe utroligt meget trafik på din hjemmeside. Derfor er det er vigtigt at være bevidst om at trafik alene ikke skaber salg, derfor skal kunderne sendes ned til de helt rigtige sider, hvor tilbuddene er lige så relevante som den reklame de først har udvist interesse for.

 

Er dine kunder på Facebook? Ved du hvem dine kunder er? Så kan du også sælge dine ydelser eller produkter på Facebook.

 

Hos 360onlie hjælper vi dig med opsætning og optimering af din næste Facebook kampagne

3.573.000 AKTIVE BRUGERE OM MÅNEDEN - MON IKKE DINE KUNDER ER IMELLEM?

DESIGN, MÅL, LÆR.

 

"Den digitale udvikling har givet os mange fordele, en af de største er, at prisen for at fejle og der af lære er faldet drastisk."

Få hjælp til online strategi og markedsføring hos 360online

DESIGN

 

Først undersøger vi sammen hvad det er for søgeord din virksomhed gerne vil findes på. Når vi gør det, tager vi hele kundens vej med i betragtning, fra erkendelsen af behovet til selve købet. Derefter bygger om på en eksisterende side eller bygger en helt ny side for hvert søgeord.

Få hjælp til online strategi og markedsføring hos 360online

LÆR

 

Vi undersøger alle de data vi indsamlet, gennemgår feedback og lærer af de konklusioner vi kan uddrage heraf. Vi sørger for at definere og registrere de ændringer vi mener kan hjælpe os til at blive endnu bedre, så vi altid kan huske hvorfor vi har lavet ændringerne.

Få hjælp til online strategi og markedsføring hos 360online

MÅL

 

Vi sørger for at skabe trafik til din side. Det gør vi ved hjælp af Adwords, SEO, CRM eller organisk trafik fra din hjemmeside. Vi gør det for at kunne måle på trafikken og flowet på siden. Både ved hjælp af analyse værktøjer til din hjemmeside, og tilbagemelding fra kunder og ansatte i din virksomhed

Få hjælp til online strategi og markedsføring hos 360online

ÈN GANG TIL

 

Så starter vi forfra igen. På den måde tester vi hele tiden din side, finder de svageste punkter og retter dem, indtil vi har det bedst mulige resultat.

VED DU HVEM DINE KUNDER ER? SÅ KAN DU OGSÅ BRUGE FACEBOOK TIL SALG!

VI BYGGER FREMTIDEN SAMMEN

 

360online baserer sig på partnerskaber. En handel er kun god, hvis både sælger og køber er glade. Når man arbejder efter design, mål, lær metoden, forudsætter det også at alle parter der er involveret i projektet deler deres viden, og samarbejder om at blive bedre hver eneste gang, der udvikles. Vi kan derfor ikke bygge din virksomheds fremtid, men vi kan bygge den sammen!

Fotos: Michael Berg Photography, www.michaelberg.dk