Hvordan

ONLINE MARKEDSFØRING DER SKABER SALG

DESIGN - MÅL - LÆR

ONLINE MARKETING STRATEGI

 

Online strategi - udnyt dine muligheder

 

Når man skal lave sin digitale marketing startegi, gælder det om vide mest muligt sine kunder. Den viden kan nemlig bruges til at finde ud af, hvilke kanaler der giver det bedste udbytte for din virksomhed. Derudover skal alle andre tidligere digitale indsatser i virksomheden kortlægges, så det er muligt at vide hvor, det budget der er til rådighed, anvendes bedst muligt.

Få hjælp til at udnytte dine online muligheder hos 360online i Aarhus og København
Skal du have styr på dine Adwords? 360online hjælper dig med opsætning ogf vedligehold af Adwords i Aarhus og København

SEM - MARKEDSFØRING PÅ GOOGLE

 

SEM - få hjælp til markedsføring på Google med Adwords

 

Hvis dine kunder bruger Google til at søge informationer om produkter eller ydelser du sælger - så er Adwords en meget stærk salgskanal. Få hjælp til at opsætte nye kampagner og få dine Adwords løbende vedligeholdt og optimeret. Adwords skaber trafik - hjemmesiden sælger!

SEO - SØGEMASKINE OPTIMERING

 

SEO - bliv fundet på Google

 

Den stærkeste markedsføring er når andre anbefaler dine ydelser eller produkter. Når din hjemmeside ligger højt på en søgning, så svarer det til at Google anbefaler din hjemmeside. Derfor er troværdighed og kvalitet af oplysningerne på din hjemmeside altafgørende for hvor højt på Google oppe din hjemmeside bliver vist når dine kunder søger på dine produkter eller ydelser. SEO skaber troværdighed og trafik - hjemmesiden sælger.

Hjælp til søgemaskine optimering i København og Aarhus. 360online hjælper dig med at blive fundet på Google

FACEBOOK MARKEDSFØRING

 

Facebook - når markedsføring rammer plet

 

Facebook giver dig mulighed for meget præcist at bestemme hvem din markedsføring skal ramme. Du kan vælge at sortere efter køn, alder, geografi eller interesser. Det er vigtigt at huske, at det er kvaliteten af de sider trafikken lander på, der skaber salget. Facebook skaber trafik - hjemmesiden sælger!

Få hjælp til annoncering på Facebook. 360online hjælper dig med opsætning og optimering af dine Facebook reklamer i Aarhus og København

VI BYGGER FREMTIDEN SAMMEN

 

360online baserer sig på partnerskaber. En handel er kun god, hvis både sælger og køber er glade. Når man arbejder efter design, mål, lær metoden, forudsætter det også at alle parter der er involveret i projektet deler deres viden, og samarbejder om at blive bedre hver eneste gang, der udvikles. Vi kan derfor ikke bygge din virksomheds fremtid, men vi kan bygge den sammen!

Fotos: Michael Berg Photography, www.michaelberg.dk