Online strategi

 

KAN I SE BAGENDEN AF TOGET, SÅ ER DET NU DET GÆLDER OM AT SÆTTE FART PÅ ...

Online strategi med 360online

 

 

FÅ HJÆLP TIL DIN ONLINE STRATEGI

 

Toget har næsten forladt perronen, så det er lige nu at det gælder om at få sin virksomhed online, ellers er risikoen for at blive efterladt med faldende salg, og omline konkurenter der hurtigt tager markedsandele overhængende.

 

Første skridt på vejen er at få lagt en online strategi der passer til din virksomhed og der hvor den er i dag.

 

Strategien er ikke alene en overordnet køreplan som alle i virksomhedens ledelsen skal kunne bakke op om, men mange gange også det værktøj du skal bruge til at sælge nye IT værktøjer, ændrede arbejdsprocesser og marketingkanaler ind til både bestyrelse og medarbejdere. Den interne salgsproces af projektet kan for mange virksomheder være en af de vanskeligste opgaver på vejen mod at være online.

 

Derudover er der selvfølgelig alt det praktiske med at få registreret de programmer og arbejdsgange der anvendes i virksomheden i dag, og at få samlet den nødvendige viden sammen så kommunikationen online svarer til resten virksomhedens kommunikation, og ikke mindst virksomhedens DNA.

 

DET ER VIGTIGT AT PRIORITERE HVOR DU ER ONLINE

 

Muligheder er der mange af, og derfor er det vigtigt at prioritere, så der tages højde for økonomi, potentiale og resourcer. Ligesom alle andre projekter vil der være dele der er sværere at få gennemført, og hvor succesen kan lade vente på sig. Derfor er det vigtigt at der tages højde for i planlægningen, at det altid er lettest når et projekt starter ud med succes - det er nemlig de sjoveste at være en del af.

 

Det at gå online kan føles som at spise en elefant - og ligesom en elefant, er forandringen absolut lettest at spise en bid ad gangen.

 

Den rigtige udsigt er et kig rundt i kupeen, og ikke til bagenden på toget.

 

Hos 360online hjælper vi dig med at få lavet din online strategi, få den solgt til din organisation og implementeret i virksomheden.

ONLINE STRATEGIER ER SOM ELEFANTER

LETTEST AT SPISE EN BID AF GANGEN ...

DESIGN, MÅL, LÆR.

 

"Den digitale udvikling har givet os mange fordele, en af de største er, at prisen for at fejle og der af lære, er faldet drastisk."

Få hjælp til online strategi og markedsføring hos 360online

DESIGN

 

Først undersøger vi sammen hvad det er for søgeord din virksomhed gerne vil findes på. Når vi gør det, tager vi hele kundens vej med i betragtning, fra erkendelsen af behovet til selve købet. Derefter bygger om på en eksisterende side eller bygger en helt ny side for hvert søgeord.

Få hjælp til online strategi og markedsføring hos 360online

LÆR

 

Vi undersøger alle de data vi indsamlet, gennemgår feedback og lærer af de konklusioner vi kan uddrage heraf. Vi sørger for at definere og registrere de ændringer vi mener kan hjælpe os til at blive endnu bedre, så vi altid kan huske hvorfor vi har lavet ændringerne.

Få hjælp til online strategi og markedsføring hos 360online

MÅL

 

Vi sørger for at skabe trafik til din side. Det gør vi ved hjælp af Adwords, SEO, CRM eller organisk trafik fra din hjemmeside. Vi gør det for at kunne måle på trafikken og flowet på siden. Både ved hjælp af analyse værktøjer til din hjemmeside, og tilbagemelding fra kunder og ansatte i din virksomhed

Få hjælp til online strategi og markedsføring hos 360online

ÈN GANG TIL

 

Så starter vi forfra igen. På den måde tester vi hele tiden din side, finder de svageste punkter og retter dem, indtil vi har det bedst mulige resultat.

HVOR ER I? HVOR ER JERES KONKURRENT? FÅ EN GRATIS ANALYSE ...

VI BYGGER FREMTIDEN SAMMEN

 

360online baserer sig på partnerskaber. En handel er kun god, hvis både sælger og køber er glade. Når man arbejder efter design, mål, lær metoden, forudsætter det også at alle parter der er involveret i projektet deler deres viden, og samarbejder om at blive bedre hver eneste gang, der udvikles. Vi kan derfor ikke bygge din virksomheds fremtid, men vi kan bygge den sammen!

Fotos: Michael Berg Photography, www.michaelberg.dk