SEO

 

SEO - DEN STÆRKESTE MARKEDSFØRING

SEO med 360online

 

NÅR ANDRE ANBEFALER DIG

 

Den stærkeste markedsføring er når andre anbefaler dine ydelser eller produkter. Når Google placerer din hjemmeside højt i en søgning, er det, det samme som en anbefaling. Derfor er troværdighed og kvalitet af oplysningerne på din hjemmeside altafgørende for hvor højt oppe din hjemmeside bliver vist når dine kunder søger på dine produkter eller ydelser på Google. Derudover skal de informationer som Google søger, være let tilgængelige og din hjemmeside være salgsoptimeret. SEO skaber troværdighed og trafik - hjemmesiden sælger.

 

HVILKE SØGEORD VIL DU GERNE FINDES PÅ?

 

God SEO starter med at undersøge hvilke søgeord der egentlig er relevante for din virksomhed. Det kan være en overraskende øvelse at kortlægge hvad det egentlig er du kan eller sælger, og hvilke søgeord der er relevante. Derudover skal du helt op i toppen af din salgstrakt, for at undersøge om det er muligt ved at bruge andre søgeord, der rammer dine kunder inden de ved de har behovet for din ydelse eller produkt. Ideelt set skal der efterfølgende laves en side på din hjemmeside til hvert søgeord, du gerne vil findes på.

 

TEKNIKKEN BAG GOD SEO

 

SEO er ikke så svært som det bliver gjort. Den tekniske del bag SEO handler om at give de rigtige informationer til Google. Bl.a. skal overskrifter og beskrivelser på alle dine sider være rigtigt udfyldt. Ikke kun for at gøre Google tilfreds, men også fordi de også udgør det salgsbudskab der møder dem der søger og finder din side på Google. Dernæst skal indholdet på siden være kategoriseret rigtigt, og der skal være en forklarende og sælgende tekst bag hvert billede.

 

Hos 360online i København og Aarhus hjælper vi dig med søgemaskine optimering, SEO, så vi får din hjemmeside rangeret så højt som muligt.

SEO - NÅR GOOGLE ANBEFALER DIG

TIL ANDRE

DESIGN, MÅL, LÆR.

 

"Den digitale udvikling har givet os mange fordele, en af de største er, at prisen for at fejle og der af lære, er faldet drastisk."

Få hjælp til online strategi og markedsføring hos 360online

DESIGN

 

Først undersøger vi sammen hvad det er for søgeord din virksomhed gerne vil findes på. Når vi gør det, tager vi hele kundens vej med i betragtning, fra erkendelsen af behovet til selve købet. Derefter bygger om på en eksisterende side eller bygger en helt ny side for hvert søgeord.

Få hjælp til online strategi og markedsføring hos 360online

LÆR

 

Vi undersøger alle de data vi indsamlet, gennemgår feedback og lærer af de konklusioner vi kan uddrage heraf. Vi sørger for at definere og registrere de ændringer vi mener kan hjælpe os til at blive endnu bedre, så vi altid kan huske hvorfor vi har lavet ændringerne.

Få hjælp til online strategi og markedsføring hos 360online

MÅL

 

Vi sørger for at skabe trafik til din side. Det gør vi ved hjælp af Adwords, SEO, CRM eller organisk trafik fra din hjemmeside. Vi gør det for at kunne måle på trafikken og flowet på siden. Både ved hjælp af analyse værktøjer til din hjemmeside, og tilbagemelding fra kunder og ansatte i din virksomhed

Få hjælp til online strategi og markedsføring hos 360online

ÈN GANG TIL

 

Så starter vi forfra igen. På den måde tester vi hele tiden din side, finder de svageste punkter og retter dem, indtil vi har det bedst mulige resultat.

IKKE TO VIRKSOMHEDERS DNA, PRODUKTER ELLER LØSNINGER ER ENS

VI BYGGER FREMTIDEN SAMMEN

 

360online baserer sig på partnerskaber. En handel er kun god, hvis både sælger og køber er glade. Når man arbejder efter design, mål, lær metoden, forudsætter det også at alle parter der er involveret i projektet deler deres viden, og samarbejder om at blive bedre hver eneste gang, der udvikles. Vi kan derfor ikke bygge din virksomheds fremtid, men vi kan bygge den sammen!

Fotos: Michael Berg Photography, www.michaelberg.dk