Spring til indhold

Vil du have mere trafik på din hjemmeside?

Jeg hedder Lars Adolfsen og jeg leder efter den næste virksomhed, som vil deltage i mit Vækstforløb.

Min tid er begrænset, så jeg kan kun tage to nye virksomheder ind om måneden.

Spørgsmålet er – skal det være din?

*Ansøgningen er 100% uforpligtende. Priser fra 2.499 dkk pr. måned.

Hvem er jeg?

IT projekter er svære for små virksomheder at håndtere. Jeg har arbejdet på begge sider af bordet. Både som den der bestiller og den der leverer. Og jeg ved at mange IT-leverandører kalkulerer med budgetter der ikke holder, uden rigtigt at levere varen. Det vil jeg ændre på.

Jeg har 15 års erfaring med SEO, online marketing, brugervenlighed, projekt ledelse og har arbejdet med nogle af Danmarks største virksomheder.

I dag hjælper jeg mindre virksomheder med at få succes online.

Hvordan får vi mere trafik på hjemmesiden?

Søgemaskineoptimering

Søgninger på Google er en af de vigtigste kilder til mere trafik på hjemmesiden.

Online Marketing

Google Adwords og facebook er ofte den hurtigste måde at få mere trafik på hjemmesiden.

Nyhedsbreve

Nyhedsbreve er en god måde at trække eksisterende kunder tilbage til hjemmesiden.

Konverteringer

Mange besøgende på hjemmesiden, nytter det ikke noget hvis de bliver til kunder.

Tid til næste deadline

Min tid er begrænset, så jeg kan kun tage to nye virksomheder ind om måneden.

Mere trafik på hjemmesiden – Et samarbejde

Samarbejde og læring

Et vækstforløb er et samarbejde, for det er jer der ender jeres virksomhed og branche bedst. Derfor får vi de bedste og billigste resultater hvis I involverer jeg aktivt i processen.

Sammen planlægger vi aktivitetsniveauet, så det passer til jeres økonomi og tid.

Første møde

På det første møde skal vi lære hinanden at kende. hvis I bor tæt på Aarhus mødes vi ansigt til ansigt. Ellers mødes vi over Microsoft Teams. Vi kommer til at snakke om jeres virksomhed og hvilke udfordringer i har. Jeg har forberedt en mindre analyse af jeres hjemmeside og en indledende søgeordsanalyse.

Ud fra dette laver vi en foreløbig aftale om hvad der skal laves.

Faste møder

Efter det første møde planlægger vi oftest 1 møde hver 14 dag. Her gennemgår vi hvad der er lavet siden sidst, hvilke resultater vi har fået og I har mulighed for at stille spørgsmål.

Ud over de faste møder er I altid velkomne til at sende mig en mail eller give mig et ring hvis I har spørgsmål.

Søgemaskineoptimering

SEO virker bedst når det bliver en del af hverdagen. En del af forløbet handler derfor om at give jer nogle rutiner, der sikrer at jeres hjemmeside står skarpt fremadrettet.

Det betyder at I kommer til at gøre nogle ting anderledes end I plejer, til gengæld vinder I på den lange bane og det i laver i dag, kommer til at give jer mere trafik på hjemmesiden om 3 år.

Konverteringsoptimering

Det nytter ikke meget at få mange brugere på hjemmesiden, hvis ikke de bliver kunder. Derfor kan I opleve at vi snakker meget om kunderejsen, kontaktpunkter og teknik. Men alt sammen på et sprog I kan forstå.

Online Marketing

Når vi har fået konverteringsraten op, begynder vi at kigge på online marketing. For hvis der ikke er styr på den, bliver jeres online marketing alt for dyr. Men når først den kører kommer den til at drive en masse trafik til jeres hjemmeside og vi ved at den giver overskud.

Sammen ligger vi et marketing strategi. I starten skal den testes en del og vi finde ud af hvad der passer til jeres virksomhed. For alle virksomheder er nemlig forskellige.

Nyhedsbreve

Nyhedsbreve er fantastiske til at få nuværende kunder tilbage til hjemmesiden. Det kræver dog en indsats at få indsamlet nok kunder til at det giver mening. Derfor begynder vi ofte ret hurtigt i processen at indsamle abonnenter.

Hvor lang tid tager er vækstforløb?

Længden på et vækstforløb afhænger af hvor lang tid I synes i bliver ved med at få en gevinst ved det. Nogle af mine kunder har kørt siden jeg startede, og har ikke tænkt sig at stoppe foreløbigt.

Der er ingen opsigelsesvarsel på forløbet. Det vil sige at I altid kan stoppe eller sætte det på pause hvis I har brug for det.

Prisen

Prisen for et vækstforløb starter på 2.499,- for 2 månedlige møder med fokus på SEO- og konverteringsoptimering. Vi planlægger sammen hvad der skal laves og sammensætter jeres pakken derefter.

Send din ansøgning idag

Min tid er begrænset, så jeg kan kun tage to nye virksomheder ind om måneden.

*Ansøgningen er 100% uforpligtende. Priser fra 2.499 dkk pr. måned.