Spring til indhold

Få en professionel webshop på 14 dage

Jeg hedder Lars Adolfsen og jeg har udviklet en en webshop der er billig, hurtig og nem at starte op med.

Min tid er begrænset, så jeg kan kun lave én ny webshop om måneden.

Skal den næste være din?

*Ansøgningen er 100% uforpligtende. Priser fra 5.999 dkk.

Hvem er jeg?

IT projekter er svære for små virksomheder at håndtere. Jeg har arbejdet på begge sider af bordet. Både som den der bestiller og den der leverer. Og jeg ved at mange IT-leverandører kalkulerer med budgetter der ikke holder, uden rigtigt at levere varen. Det vil jeg ændre på.

Jeg har 15 års erfaring med SEO, online marketing, brugervenlighed, projekt ledelse og har arbejdet med nogle af Danmarks største virksomheder.

I dag hjælper jeg mindre virksomheder med at få succes online.

Hvad hjælper jeg med?

Webshop Design

Du får en webshop med et unikt og professionelt design, der fra starten er optimeret mod gode resultater i Google søgninger, med fokus på brugervenlighed og høj konverterings rate.

Opsætning af Webshop

Du får en sikker og hurtig webshop, drevet af grøn energi. Webshoppen er opsat med betalingsløsning, moms og fragt.

Shoppen er forbundet med Google Analytics, så vi kan se hvor mange der besøger den.

Hurtigt Igang

Fra vi aftaler at vi går i gang, kan webshoppen være i luften på 14 dage.

I får vejledning og oplæring i at opdatere produkter og håndtere ordre, så I er klar til at go live.

Tid til næste deadline

Min tid er begrænset, så jeg kan kun tage én ny virksomhed ind om måneden.

Mere om Webshoppen

Webshop i Woocommerce

Woocommerce er den mest benyttede WordPress webshops. Som standard har det en del mangler, men i vore standard har vi udvalgt de bedste WordPress/Woocommerce plugins, så vi sikrer os at alt funktionalitet er i orden. Vi sørger for Google lignende søgninger, produkt filtrering på kategorisiden og optimeret checkout. Alt sammet noget der sikrer dig den højeste konverteringsrate.

Betalingsløsning til webshop

Vi samarbejder med alle de store danske udbydere af betalingsløsninger, så du frit kan vælge dem du helst have. Vi kan også tilbyde integration til Paypal og Stripe.

Fragtløsninger til webshop

Vi samarbejder med danske Shipmondo om at leverer integration til alle de store danske fragt udbydere. Det betyder at du har frihed til at vælge den udbyder der kan give dig det bedste tilbud.

En Sikker webshop

Hver dag prøver hackere at få adgang til webshops. Det lykkedes heldigvis sjældent. At vedligeholde og holde sin webshop opdateret er den sikreste måde at forhindrer at det sker. Når det sker kan de hve flere forskellige mål med angrebet. Nogle gange, sælger de ulovlig medicin igennem siden, andre gange kræver de løsepenge og nogle gange ødelægger de bare siden for sjov. Hacker får oftest adgang igennem plugins der ikke holdes opdateret.

Jeg arbejder med sikkerhed på flere niveauer:

  • Webshoppen bliver opdateret hver uge.
  • Verdens største CDN virksomhed til at sikrer webshoppen imod hacker angreb
  • Plugins scannes regelmæssigt for sikkerhedsbrister
  • Vi tager backups hver dag
  • Der er firewall på alle webshops
  • Alle shops har SSL

Hosting af webshop

Vi hoster alle vores webshops hos Google. Det sikrer hurtige hjemmesider uanset hvor jeres kunde er i verden. Vores hosting partner WP Engine, er verdens største WordPress host. De arbejder målrettet for hurtig og sikker hosting. De har 24 timers telefon support og hvis uheldet ude og en webshop skulle blive hacker, står de klar til at hjælpe.

Ovenikøbet er serveren 100% bæredygtig.

Webshop design i høj kvalitet

Vores standarder bliver brugt på mange sider. Der kan altid opstå fejl, men fordi vores design skabelon bliver brugt så mange steder, bliver de opdaget og rettet hurtigere.

Vi tilpasser løbende vores sider til at passe til anbefalingerne fra et af verdens førende forskere inden for e-handel, Baymard Institute. Det sikrer at i sælger mest muligt.

Vores design følger Schema.org anbefalingen. Det sikrer at dine sider og produkter bliver præsenteret bedst muligt på Google søgninger.

Send din ansøgning idag

Min tid er begrænset, så jeg kan kun lave én ny webshop om måneden.

*Ansøgningen er 100% uforpligtende. Priser fra 2.499 dkk pr. måned.