Få en professionel webshop på 14 dage

Hvad koster det ar lave en webshop? Mange tror at starte en webshop er dyrt og besværligt. Det behøver det ikke være. Vores webshop løsning er lavet til at komme hurtigt og billigt i gang.

Vores råd er at starte småt og vokse med opgaven. Vi starter med en simpel professionel webshop, og så bygger vi på derfra.

Start med at få et prisestimet med det samme.

Professionel webshop til alle brancher. hurtigt og billigt.

Pris på en ny webshop – Få den idag

Svar på 7 spørgsmål og få et prisestimat med det samme

Det får du

Webshop design

 • Unikt og professionelt design
 • Salgsoptimeret design
 • Søgeoptimeret design

Opsætning af webshop

 • Sikker og hurtig webshop
 • Opsætning af betalingsløsning, moms og fragt.
 • Opsætning af Google Analytics

Rådgivning

 • Personlig rådgivning
 • E-lærings platform
 • Hurtig proces. 14 dage fra aftale til go live

Overvejer du at starte ny webshop?

Vi tror på at alle virksomheder kan tjene penge online. Desværre tror mange at det er dyrt at starte op online. Det behøver det ikke være. Vi anbefaler at starte småt, begynd at tjene penge og så udvide.

Vores webshop løsning er bygget op om bets practices, standarder og bliver brugt af mange virksomheder. I skal derfor

Overvejer du at starte din egen webshop? Hvis ikke du har erfaring fra tidligere er der mange nye ting du skal lære. Vores webshop løsning er bygget op omkring best practices og standarder, der sikrer at du ikke bliver fanget i de værste fælder.

Vi er klar til hjælpe og oplære dig i E-handel.

Unikt design af din profesionelle webshop

Webshop i WordPress

WordPress er et af de mest benyttede CMS systemer i verden. Det er meget brugervenligt, open source og er i en rivende udvikling. En anden af WordPress’s fordele er mængden plugins der er tilgænglige. Vi bruger et plugin der hedder Woocommerce til alle vores webshops.

Webshop i Woocommerce

Woocommerce er den mest benyttede WordPress webshops. Som standard har det en del mangler, men i vore standard har vi udvalgt de bedste WordPress/Woocommerce plugins, så vi sikrer os at alt funktionalitet er i orden. Vi sørger for Google lignende søgninger, produkt filtrering på kategorisiden og optimeret checkout. Alt sammet noget der sikrer dig den højeste konverteringsrate.

Betalingsløsning til webshop

Vi samarbejder med alle de store danske udbydere af betalingsløsninger, så du frit kan vælge dem du helst have. Vi kan også tilbyde integration til Paypal og Stripe.

Fragtløsninger til webshop

Vi samarbejder med danske Shipmondo om at leverer integration til alle de store danske fragt udbydere. Det betyder at du har frihed til at vælge den udbyder der kan give dig det bedste tilbud.

Sikker webshop

Hver dag prøver hackere at få adgang til webshops. Det lykkedes heldigvis sjældent. At vedligeholde og holde sin webshop opdateret er den sikreste måde at forhindrer at det sker. Når det sker kan de hve flere forskellige mål med angrebet. Nogle gange, sælger de ulovlig medicin igennem siden, andre gange kræver de løsepenge og nogle gange ødelægger de bare siden for sjov. Hacker får oftest adgang igennem plugins der ikke holdes opdateret.

Vi arbejder med sikkerhed på flere niveauer

 • Webshops som vi vedligeholder, bliver opdateret løbende.
 • Vi bruger verdens største CDN virksomhed til at sikrer i mod DDOS angreb
 • Vi overvåger løbende hvilke plugins der er installeret på vores løsninger og om der er fundet sikkerhedsbrister i dem
 • Vi tager backups hver dag
 • Vi har en firewall på alle webshops
 • Alle shops har SSL

Hosting af webshop

Vi hoster alle vores webshops hos Amazon. Det sikrer hurtige hjemmesider uanset hvor jeres kunde er i verden. Vores hosting partner WP Engine, er verdens største WordPress host. De arbejder målrettet for hurtig og sikker hosting. De har 24 timers telefon support og hvis uheldet ude og en webshop skulle blive hacker, står de klar til at hjælpe.